Upravujú sa požiadavky na výrobu mäsových výrobkov, manipuláciu s nimi a ich umiestňovanie na trh

Schválené od 01.06.2016 - Číslo zákona: 83/2016
[15.02.2017]

Vyhláška Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR o mäsových výrobkoch


Vyhláška vymedzuje:
  • konkrétne pojmy mäsových výrobkov a súvisiace pojmy (párok, klobása, sušený mäsový výrobok, varený mäsový výrobok, nátierka a pod.),
  • požiadavky na mäsové výrobky (povrchový vzhľad, konzistencia, vôňa, chuť, chladenie, skladovanie),

Taktiež vymedzuje označovanie mäsových výrobkov, ich umiestňovanie na trhu a suroviny na výrobu mäsových výrobkov.
Stiahnite si aplikáciu

Partneri:
Stiahnite si aplikáciu
Stiahnite si aplikáciu